Zamknij
wybierz język:
Fundacja Praw Budowlańca

Chcę pomóc

Fundacja Praw Budowlańca pomaga osobom zatrudnionym w branży budowlanej oraz członkom ich ​rodzin, w szczególności dzieciom, w przypadku nieszczęśliwych zdarzeń losowych ​dotykających te osoby.

(szczegóły znajdują się w dziale "Wasze Historie”).

Nie byłoby to jednak możliwe gdyby nie stałe wsparcie ze strony zaprzyjaźnionych osób i firm.

Jeśli w tytule przelewu wpiszecie Państwo słowo „darowizna”, to możecie przekazaną kwotę odliczyć sobie od podstawy opodatkowania (maksymalnie 6% podstawy opodatkowania dla osób fizycznych i 10% dla osób prawnych).

Jak Ty możesz pomóc?

1)  Przekaz darowizne.

Można tego dokonać w klasyczny sposób
– przelewając środki na nasze konto, które znajdziesz poniżej

39 1140 2004 0000 3502 7484 0865

– lub dokonując wpłaty za pomocą elektronicznego systemu  PayPal

2)  Dbaj o bezpieczeństwo swoje i twoich współpracowników, praca w branży budowlanej należy do najniebezpieczniejszych na Świecie!

3) Odwiedzaj Nas codziennie, informuj innych o Naszym istnieniu!

Chcę pomóc jako firma!

Twoja firma może do nas dołączyć!

1) Przekaz darowizne.

Można tego dokonać w klasyczny sposób – przelewając środki na nasze konto, które znajdziesz poniżej – lub dokonując wpłaty za pomocą elektronicznego systemu PayU lub PayPal

39 1140 2004 0000 3502 7484 0865

2) Firmy, które decydują się na stałą współpracę z naszą Fundacją mogą liczyć na:

Umieszczenie informacji o podjęciu współpracy w dziale „Aktualności” na stronie www.fundacjaprawbudowlanca.pl wraz z linkiem do strony firmy i logotypem

Zgodę na używanie logotypu Fundacji Praw Budowlanca w ramach działań sponsora (strona internetowa, materiały reklamowe, produkty)

Umieszczenie informacji o współpracy we właściwym dziale naszej witryny,

Informację o współpracy w mediach

Przyjęcie Sponsora do grona Przyjaciół Fundacji Praw Budowlańca (umieszczenie logotypu sponsora na głównej stronie Fundacji w dziale "Nasi Partnerzy"

3) Jeśli Twoja firma posiada własną stronę internetową, możesz ofiarować nam powierzchnię reklamową na banner reklamujący działania Fundacji.

Jesteśmy otwarci na współpracę. Skontaktuj się z nami i przedstaw swój pomysł.
Chętnie się z Tobą spotkamy i omówimy szczegóły.

Jesteśmy też gotowi przygotować dla Ciebie i Twojej firmy banner według przesłanych wytycznych tak, aby komponował się z szatą graficzną serwisu firmy. Jesteśmy otwarci na współpracę ze strony mediów, agencji reklamowych, firm i instytucji, które posiadają powierzchnię reklamową, którą chciałyby się podzielić.

Wystarczy napisać mail na adres:  kontakt@fundacjaprawbudowlanca.pl

Na cele statutowe fundacji zostało przekazane:

34 551,00 PLN

licznik odwiedzin